PC

Šta je Blizzard naučio iz Diablo II: Resurrected tehničkog alfa testa?

Igrači su imali priliku da ovog aprila prvi put probaju novi Diablo II: Resurrected kroz tehnički alfa test, a Blizzard je zabeležio sve komentare, iskustva i krenuo u implementaciju. Tim je napravio raport o svim izmenama koje dolaze u igru, i možemo reći da smo prijatno iznenađeni transparentnošću i komunikacijom sa fanovima.

Svetlosni efekti kod magija kao što je Sorsererkin blizard su dorađeni, Paladinova holi friz aura i njen grafički izgled je poboljšan, a ažurirane su i boje monstera kada ih pogodite sa određenim efektima kao što je kold ili pojzon. Bočice sa manom i heltom se bolje poklapaju kada punite kugle sa heltom i manom. Poplavljene su i boje skrolova, gemova i ikonice napitaka, a isti tretman su dobila i oružja, armori, kvest ajtemi i čarmovi.

https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/page_media/u0/U0KD62TQ313G1625775069834.gif

Ubačene su i sitnice koje će olakšati igranje u generalu. Stigle su opcije da automatski skupljate gold, velika slova za imena ajtema, a možete i promeniti koje informacije će vam se nalaziti na ekranu. Možete da isključite ili uključite imena ajtema ili da kao u orginalu pritisnete alt dugme. U igri se nalazi i skladište za ajteme (staš) koji će deliti svi karakteri koje koristite. Staš će biti veći nego ranije i sada ćete moći da koristite tri taba.

https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/page_media/LIWHUM28A6CC1625769775868.png

Detaljnu objavu o svim izmenama možete pročitati na zvaničnom vebsajtu, a ovog avgusta igrači će moći iz prve ruke da testiraju ove nove sadržaje. U ovom periodu je planirana early access beta, a moći ćete i da prednaručite igru. Malo nakon toga sledi i otvorena beta u kojoj ćemo testirati pet različitih klasa, a polako možete početi da skupljate ekipu, jer Diablo II: Resurrected može zajedno igrati do osam igrača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top