PC

Otkriveni datumi za Age of Empires IV zatvorenu betu

Pre nekoliko dana dobili smo nove Age of Empires trejlere posvećene Abasidskoj dinastiji i ratovanju na vodi, a još dobrih vesti se pojavilo na zvaničnim socijalnim medijima igre, jer je Relic Entertainment najavio zatvorenu betu za 5. avgust. Beta bi trebala da traje čak 11 dana, a developerima je potrebna pomoć igrača kako bi usavršili igru pre nego što je izbace. Dakle spremite se za traženje bagova kako bi kreatori što bolje podesili postojeće sisteme u igri. 

Zatvorena beta će sadržati multiplejer mečeve protiv kompjutera (do osam igrača), i tutorijale koji će učiti igrače osnovama. Četiri od osam civilizacija biće dostupno za testiranje, a moći ćete da koristite Mongole, Engleze, Sultanat iz Delhija i Kineze. Neće biti mnogo mapa na kojima ćemo ukrstiti mačeve, ali njihova veličina i izgled će moći da se podešavaju.

Četvrta Age of Empires igra trebalo bi da izađe 28. oktobra kao PC ekskluziva, a i dalje ima vremena da se prijavite za zatvorenu betu. Potrebno je da postanete ‘’Age Insider’’ i pratite instrukcije u linku koji se nalazi u zvaničnom tvitu ispod teksta. Wolololo!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top