PC

Division Heartland dobija zatvorenu PC betu ove nedelje

FOTO: Ubisoft

The Division: Heartland će imati zatvorenu beta verziju 27. juna, omogućavajući igračima da isprobaju rani oblik igre. Registracija za zatvorenu beta verziju je otvorena za sve, ali ovaj test će biti dostupan samo igračima na PC-u u SAD-u, Kanadi i Meksiku.

U ovoj zatvorenoj beta verziji, igrači će imati priliku da istražuju misterije Silver Creeka i učestvuju u borbi protiv NPC-ova i drugih igrača u ovom PvPvE akcionom preživljavanju. Tokom dana, igrači će moći da istražuju i obavljaju zadatke. Noću će morati da obrate pažnju na širenje kontaminacije i eliminišu neprijateljske frakcije i igrače.

Da bi učestvovali u zatvorenoj beta verziji, igrači mogu posetiti sajt za registraciju Heartland zatvorene beta verzije i prijaviti se za šansu da dobiju pristup. Važno je napomenuti da je ovaj test ekskluzivan za igrače na PC-u koji se nalaze u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi ili Meksiku. Pozivnice će biti poslate postepeno tokom narednih nedelja.

Ako budu izabrani, igrači će morati da potpišu Sporazum o neotkrivanju (NDA), što ih sprečava da javno dele svoje mišljenje ili gejmplej. Međutim, učesnici su ohrabreni da direktno pruže povratne informacije Heartland razvojnom timu, jer je to jedan od glavnih ciljeva ovog događaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top