PlayStation 5

Soni ima zanimljive i uzbudljive ideje za naredna PS5 ažuriranja

Izgleda da je Playstation 5 tek na samom početku što se tiče mogućnosti, pošto Soni planira da funkcije dodatno proširi i obogati sa redovnim sistemskim ažuriranjima.

Prema rečima Hideakija Nišina, zaduženog za inovacije na platformi, Soni još uvek ima dugački spisak funkcija i inovacija koje planira da donese na Playstation 5 kroz buduća ažuriranja.

Kako Nišino kaže, dugačka je lista funkcija koje sačinjavaju interesantne, uzbuljive i fantastične ideje koje će biti dodate u narednom periodu. Dosta iskustva je izvučeno iz PS4 ere, gde je viđeno kako igrači žele da koriste sistem i šta od konzole očekuju,

Nažalost, sem govorkanja o tome da su ideje fantastične, nije spomenuta nijedna konkretna stavka sa te navodno obimne liste. Što se tiče ranijih ažuriranja za PS5, nedavno je omogućeno dodavanje SSD-a kao nadogradnja prostora za smeštanje igara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top