PC

Procureli datumi beta testiranja za Battlefield 2042

Electronic Arts i DICE sa dosadašnjim promotivnim materijalom obećavaju izuzetno uzbudljivo novo poglavlje u Battlefield franšizi, sa futurizmom i brojem igrača povećanim sa 64 na 128 po mapi.

Fanove je malo razočaralo jednomesečno odlaganje za Battlefield 2042, kao i pomeranje beta testiranja, koje će za većinu biti prvi susret sa igrom. Zvanične najave početka otvorene bete još uvek nema, ali zahvaljujući curenju informacija na vebu, imamo potrebne datume.

Putem kineske video platforme Bilibili, otkriveno je da će beta zvanično početi 6. oktobra za igrače koji su prednaručili Battlefield 2042, dok će beta postati otvorena za sve od 8. oktobra. Iako se 9. oktobar pominje kao krajnji datum, to ne znači da će beta biti završena baš tada.

Beta test će developerima omogućiti da stres-testiraju servere, što je sa nadograđenim brojem igrača još važnije, a ujedno će imati pune ruke posla sa rešavanjem novootkrivenih bagova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top