PC

Druga igra Hearth Machine studija, Solar Ash, je zvanično izašla

Solar Ash je od danas dostupan na PC-u i PlayStation konzolama, a igra koja je plod saradnje Hearth Machine studija i Annapurna Interactive izdavača, teško da može da bude kompletan promašaj. Hearth Machine je napravio indie hit Hyper Light Drifter 2016. godine, a Annapurna Interactive je izdavač koji je uvek spreman da pomogne kada je potrebno izbaciti jedinstvenu indie igru. Neke od igara koji su lansirali su What Remains of Edith Finch, Outer Worlds, Kentucky Route Zero, Journey, Twelve Minutes i mnoge mnoge druge.

Ali šta je tačno Solar Ash? Igra je brzi akcioni-platformer, i na osnovu onoga što smo videli, izgleda kao kombinacija igara Journey i Shadow of the Colossus. Igrači mogu da očekuju da će posetiti mesta kao što su potopljeni gradovi, lava zone i suprotstaviti se bićima koja izlaze van granica ekrana. Ako ste sumnjali da igra nije kul, dovoljno je da znate da kontrolišemo karaktera pod nazivom Rei, koja se kreće kroz crne rupe i razna trodimenzionalna prostranstva, dok pokušava da spasi svoju planetu.

Ne varaju vas oči ako Solar Ash ne možete pronaći na Steam-u, jer će igra jedno vreme biti Epic Games ekskluziva. Rič Vrilend (Disasterpeace) je radio muziku za ovu igru, baš kao i za prošli naslov studija. Trejler pogledajte u nastavku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top