PC

Horor igra za odrasle “nestala” sa Steama

Nekoliko vlasnika igre Agony, studija Madmind prijavlio je da je njihova besplatna kopija Agony Unrated uklonjena sa njihovog Steam naloga.

Agony je horor igra iz prvog lica koja nije uspela da završi svoju originalnu Kickstarter kampanju. Nakon toga je oživljena i određen je za datum izlaska 2018. godinu. Nažalost, pojavio se novi problem – developer je naknadno najavio da će igra biti cenzurisana. Šta god da je izazvalo početnu cenzuru, ta odluka je naknadno poništena nekoliko nedelja nakon što je igra prvi put puštena u prodaju – objavljena je zasebna verzija igre pod nazivom Agony Unrated.

Zanimljivo, ni sami developeri nemaju ideju o tome šta se dešava sa Unrated verzijom igre, pošto im Valve nije izdao nikakvo obaveštenje o uklanjanju sadržaja. Takođe, pokušaji developera da Unrated vrate na Steam svojim alatima nisu urodili plodom, o čemu su obavestili vlasnike igara u ovoj objavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top