PC

Arnold Švarceneger i Mila Jovović u World of tanks novogodišnjoj promociji

World of tanks pred svaku Novu godinu napravi poseban specijal, u poslednje vreme često uz podršku nekih poznatih ličnosti iz sveta akcionih filmova a ove godine su to Arnold Švarceneger i Mila Jovović u tandemu!

Arnold je naravno poznat po nebrojenim filmovima u kojima je glavni akcioni heroj, ali mnogi ljudi zapravo ne znaju da je svojevremeno za vreme služenja vojnog roka zaista i vozio tenk kao i da ima jedan M47 Patton u svojoj garaži. S druge strane Mila Jovović je izgradila ime u SF žanru, ali je gejmeri dobro poznaju i iz filmova baziranih na video igrama kao što su Resident Evil i Monster Hunter. U tom smislu oni zaista jesu jedan interesantan duo za promociju World of Tanks.

Igrači će moći da dobiju različite bonuse kroz izvršavanje misija u periodu od 1. decembra do 9. januara 2023. godine a kao glavne nagrade su tu i komandiri sa likovima glavnih promotera akcije. Za konzolnu i mobilnu verziju igre treba obratiti pažnju da se ovi datumi razlikuju, tj trajanje akcije je nešto kraće.

Zanimljivo je primetiti i da je Švarceneger na kraju prošle ovakve akcije izgovorio svoje legendarno “I’ll be back!” što se sada i dešava!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top