PlayStation 4

Stray je najviše doprineo novom rastu PS Plus pretplatnika

Nakon uspeha suparničkog Xbox Game Pass servisa, Sony je obnovio svoju PlayStation Plus uslugu. Sada se nude tri nivoa koja uključuju biblioteku naslova sličnu Game Pass-u. Ova obnova za PS Plus čini se da je dobro prošla za Sony, sa naslovima poput STRAY koji su značajno doprineli njenom uspehu.

Nick Maguire, potpredsednik i globalni šef odeljka vezanog za pretplate, otkrio je koliko je uspešna bila obnova PlayStation Plus-a za proizvođača konzola. Istakao je neke od najpopularnijih uključenja u uslugu: “Stray je privukao najveći broj igrača koji su pristupili tom naslovu tokom prvih 12 meseci. A Ghost of Tsushima je privukao najveći broj sati igranja. Ljudi su se zaista zadržali i uložili vreme u tu igru. To ide na snagu naših PS Studios naslova.”

Maguire je nastavio da hvali obnovu: “Četiri od prvih deset tokom godine su bili PS Studios naslovi. Ovi ekskluzivni naslovi su ono što odjekuje. To privlači ljude.”

Jedna od najvećih prednosti Xbox-ovog Game Pass-a je činjenica da svi first-party naslovi izlaze prvog dana na uslugu. PlayStation Plus ne daje takva obećanja. Ipak, Sony je bio prilično dobar u dodavanju svojih first party igara na uslugu na kraju – a obzirom na to koliko su mnoge ekskluzive bile cenjene, odložena dodavanja izgleda da nisu ometala uslugu. Biće zanimljivo videti kako će se PS Plus razvijati tokom sledeće godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top