Nintendo Switch

Nova 2D Mario igra bi uskoro mogla biti najavljena

FOTO: Nintendo

Sada kada su se završili svi Summer Game Fest događaji – i bez ikakvog znaka od Nintenda – fanovi su se zapitali kada će proizvođač konzola održati svoj sledeći Nintendo Direct. Iako nema ništa zvanično, izveštaji kažu da bi Nintendo Showcase mogao biti već ove nedelje. Prema jednom insajderu, ovaj nadolazeći Direct će doneti najavu sasvim nove 2D Mario igre.

Twitter korisnik ‘Pyoro_ND’ je prethodno otkrio postojanje Everybody 1-2 Switch i Sonic Superstars pre njihovih najava. Sada se vratio sa informacijama o navodnom Nintendo Directu koji će se navodno desiti ove nedelje.

Prema ‘Pyoro_ND’ “Ako vas zanima koje igre će biti najavljene na ovonedeljnom #NintendoDirect: – Nova 2D #SuperMarioBros” uz “remake SNES klasika.”

Nije bilo puno dodatnih detalja, ali ‘Pyoro_ND’ je kasnije objavio gif Yoshija, nagoveštavajući da bi remake mogao biti za Super Mario World 2: Yoshi’s Island. Takođe je potvrdio da 2D Mario igra neće imati reč ‘NEW’ u svom imenu, što ukazuje da bi ovo mogao biti novi početak za 2D Mario pod-serijal.

Kad su u pitanju 2D platformeri, poslednja glavna Mario igra je bila New Super Mario Bros U iz 2012. godine (sa New Super Luigi U koji je došao godinu dana posle). Naravno, igra je kasnije prenesena na Switch 2019. godine, ali zapravo nismo imali novu 2D Mario igru više od deset godina. Zato će biti veoma interesantno videti kako će ova igra izgledati i igrati se. Nadamo se da nećemo dugo čekati da saznamo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top