PlayStation 4

Sony će skrivati informacije o Playstation 6 od Activisiona ako ga Microsoft kupi

Sony je rekao da neće pružiti Activisionu informacije o PlayStation 6 ako bude kupljen od strane Microsofta. Informacije dolaze preko FTC vs MS/ABK deponovanja, sa PlayStation šeom Jim Ryanom koji je dao navedene komentare o pitanju.

Ryan je rekao: “Jednostavno nismo mogli da rizikujemo da kompanija koja je u vlasništvu direktnog konkurenta ima pristup toj [PS6] informaciji”. Ryan nastavlja da objašnjava da veruje da bi glavni podsticaj Activisiona nakon akvizicije bio optimizacija njegovog ukupnog Xbox poslovanja.

Ukupno deponovanje je u suštini Ryan koji kaže da Activision ne bi u potpunosti koristio sve funkcije PlayStation 6 ako bi kompanija bila kupljena. Osim toga, Sony ne bi pružao detalje o funkcijama i razvojnim kompletima PlayStation 6 za Activision zbog visoko osetljive prirode konzole.

Sve informacije dolaze nakon preporuke FTC za blokiranje akvizicije Microsoft/Activision. I Microsft i Activision su rekli da planiraju da se žale na presudu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top