Vesti

Street Fighter 6 u novom modu vraća Power Rangera Ryu

Novi mod za Street Fighter 6 sa Ryuovom Power Ranger odećom, koju je nosio u Power Rangers: Battle for the Grid. Mod koji prikazuje ovog neverovatnog gostujućeg borca u Power Rangers: Battle for the Grid zahteva da imate instaliranu  najnoviju verziju menadžera moda za Street Fighter 6.

Power Rangers: Battle for the Grid je iznenadio igrače kada su Chun-Li i Ryu dodati kao deo izvanredne liste likova u igri. Da bi dodatno iznenađenje bilo još veće, otkriveno je da će oba borca takođe nositi svoju verziju super-moćnih rendžer odela, jer oba borca imaju pristup Morphin’ Grid-u kojim Power Rangersi unapređuju svoje sposobnosti.

U Power Rangers: Battle for the Grid, Ryu se pridružuje Power Rangersima u pokušaju da zaustavi M. Bisona koji sarađuje sa Ritom Repulsom u zaveri stvaranja Zlih Rendžera kao Crimson Hawk Rendžer. Samotni borac donosi sa sobom neverovatne veštine poput Hadokena i Tatsumaki Senpukyakua, koje mogu biti poboljšane Crimson Hawk Power Coin-om. Modder sa Nexus Modsa pod imenom Remy2FANG nije mogao da ostavi tako sjajan dizajn neiskorišćen i tako je doneo Crimson Hawk rendžera u Street Fighter 6 u svoj svojoj slavi. Mod je inspirisan portom Ryuove Rendžer odeće na Street Fighter V od strane drugog moddera i dolazi u potpunosti sa potpisanim odorama Crimson Hawk rendžera, uključujući varijante sa kacigom i bez kacige.

Ovaj mod omogućava igračima jednostavnu instalaciju sadržaja pomoću menadžera moda za Street Fighter 6. Autor moda je naveo da ova modifikovana varijanta kostima ima samo 2 funkcionalno prilagodljive boje, jer nisu mogli dodati više boja zbog vremenskih ograničenja.

Mod će sigurno izmamiti osmeh igračima Battle for the Grid-a koji trenutno igraju protiv drugih boraca u Street Fighter 6. Nažalost, mod je samo kozmetički i ne uključuje unapređenja Ryuovih pokreta iz njegove verzije u Battle for the Grid-u. Ako igrači žele da podignu svoju igru na viši nivo, mogu isprobati mod koji omogućava igranje Street Fighter 6 u virtuelnoj stvarnosti (VR). Taj mod igračima omogućava da dožive borbu iz bliže perspektive uz niz alata poput slobodne kamere, kontrolu vremena scene, klizač za vidno polje, ispravke odnosa širine i visine ekrana i onemogućivača korisničkog interfejsa. Međutim, za igrače koji žele da ostanu uz uobičajenu igru, ovaj mod sa Power Rangers Ryu-om vredi preuzeti.

Ko voli i Street Fightere i Power Rangers-e, njemu će ovaj mod izuzetno biti zanimljiv i obradovaće ga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top