PC

Street Fighter 6 prodat u 3 miliona primeraka

Uoči Street Fighter 6, i Capcom i fanovi su bili sigurni u činjenicu da će ovaj najnoviji borilački naslov biti velika stvar, sa izdavačem koji se nada da će prodati 10 miliona kopija kada se sve svede. Capcom je već na dobrom putu da postigne ovaj cilj, sa SF6 koji je dostigao 3 miliona prodatih kopija za samo malo više od 6 meseci.

Najavljujući to putem saopštenja za štampu, tim u Capcomu je rekao: “Street Fighter 6, najnoviji naslov u čuvenoj Street Fighter franšizi, prodat je u preko 3 miliona jedinica širom sveta (od 3. januara 2024).”

Ovo predstavlja veliki uspeh za igru, koja je uspela da proda 1 milion kopija za samo 3 dana.

Onda se to povećano na 2 miliona kopija u prvom mesecu; tako da, iako se brzina prodaje igre možda znatno usporila od juna, to i dalje predstavlja snažan i dosledan veliki povratak za seriju Street Fighter – posebno u svetlu manje nego sjajnog lansiranja SF5.

S obzirom da je ta igra na kraju prodala 7,4 miliona kopija, Street Fighter 6 bi je lako trebao nadmašiti za samo nekoliko kratkih godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top