PC

The Elder Scrolls 6 je još uvek više od 5 godina daleko

FOTO: Bethesda

Prošle nedelje su FTC i Microsoft konačno počeli da se sukobljavaju na sudu oko akvizicije Activision Blizzard grupe. Tokom saslušanja, mnogi zanimljivi detalji o Microsoftovoj akviziciji Zenimax/Bethesda su izašli na videlo. U jednom delu saslušanja saznali smo da je The Elder Scrolls 6 još uvek više od pet godina daleko.

Za one koji pažljivo prate industriju, ova vest neće biti previše iznenađujuća. Bethesda je dugo održavala da neće početi da radi na The Elder Scrolls 6 dok Starfield ne izađe, uprkos tome što su obe igre najavljene u isto vreme 2018. godine. Od kada je kupljena od strane Microsofta, taj plan se nije promenio.

Slušajući saslušanje, reporter Axiosa, Stephen Totilo, je zabeležio pun citat šefa Xboxa, Fila Spencera. Dok je bio na svedočenju, Spencer je objasnio da je The Elder Scrolls 6 “toliko daleko da je teško razumeti koje će čak i platforme biti”, kao odgovor na pitanje da li će igra biti isporučena na PlayStationu.

Nakon toga je dodao da “Govorimo o igri koja je pet ili više godina daleko”. To ukazuje na to da verovatno nećemo videti The Elder Scrolls 6 do 2028-2029. godine najranije. To takođe znači da, osim ako Bethesda Game Studios ne proširi ili ne ponudi Fallout drugom studiju, nećemo videti Fallout 5 do negde u 2030-im godinama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top