PC

Respawn već radi na trećoj Star Wars Jedi igri

FOTIO: Respawn Entertainment

Iako Star Wars Jedi: Survivor nije završen sa velikim cliffhangerom, postoji puno prostora za nastavak. Čini se da Respawn već radi na tome, sa oglasima za posao koji nagoveštavaju treću Star Wars Jedi igru.

Kako je podeljeno na sajtovima Reddit i Insider Gaming, Respawn ima otvorenu poziciju za glavnog pisca igara koji će pomoći u stvaranju nove Star Wars Jedi igre. Oglas za posao je podeljen na LinkedInu, posebno navodeći Star Wars Jedi tim sa sedištem u Los Anđelesu.

Iako je Star Wars Jedi: Survivor imao problema sa performansama na PC-u i konzolama, igra je od tada dobila nekoliko zakrpa.

Bez ulaska u detaljne spoilere, Star Wars Jedi: Survivor se završava sa prostorom za potencijalni nastavak, možda sa još jednim višegodišnjim vremenskim skokom kao što smo videli na prelazu iz Jedi: Fallen Order u Jedi Survivor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top