Vesti

Na jesen stiže Stronghold remake

Digital i Firefly Studios su najavili Stronghold: Definitive Edition, remake originalne real-time strategije sa zamkom iz 2001. godine. Igra će biti dostupna za PC putem platforme Steam 7. novembra, i imaće potpuno nove vizuale, poboljšan gameplay i nove funkcije.

Stronghold: Definitive Edition je remake, ali ne zaboravlja svoju prošlost, jer je Firefly Studios koristio originalan artwork, kao i remasterovanu muziku, a čak je vratio i deo glumačke postave i razvojnih timova iz originalne igre. Igra će i dalje pružiti osećaj originalne igre, ali uz mnogo unapređenja koja zadovoljavaju moderne standarde.

“Oduševljeni smo što smo ponovo sarađivali s delom tima iz 1999. godine”, rekao je Simon Bradbury, suosnivač i vodeći dizajner u Firefly Studios. “Programeri, umetnici, čak i neki od originalnih glumaca!”

Posebno je važno napomenuti da će Definitive Edition ponuditi 14 novih misija u kampanji kako bi obogatio doživljaj igre. Dodatno, remake će uključivati nove sadržaje za jednog igrača, poput iskustva sa novim Castle Trail, gde igrači moraju napadati ili braniti različite zamkove kroz 10 misija. Igrači mogu očekivati potpuno nove opcije prilagođavanja, kao i podršku za online multiplayer mod.

Originalni Stronghold je voljena igra real-time strategije koja je pokrenula uspešnu seriju s nizom nastavaka tokom godina. Najnoviji deo, Stronghold: Warlords, je izašao za PC 2021. godine i odvija se u Istočnoj Aziji. Igrači mogu dodati Stronghold: Definitive Edition na svoju listu želja na platformi Steam već sada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top