PC

Najavljen Death Stranding x Fall Guys krosover

FOTO: Mediatonic

Kao i kod mnogih live service igara danas, Fall Guys je imao mnogo crossovera u prošlosti. Od NieR Automata do Half Life, Sonika i još mnogo toga, Mediatonic je “bean-ifikovao” mnoge ikonične video igre. Najnoviji crossover donosi karaktera Sam Porter Bridges iz Death Stranding u ovu simpatičnu battle royale igru.

Najavu je na Twitteru objavio sam Hideo Kojima rekavši: „!Saradnja! Kostimi Sam “Porter” Bridgesa iz Death Stranding će se pojaviti u Fall Guys! Dostupno od 18. jula!“

Sam Bridges će biti dostupan kao deo finalnog Fame Passa za ovu trenutnu sezonu (koja se završava 22. avgusta). Za neupućene, Fame Pass u Fall Guys deluje vrlo slično kao regularni Battle Pass, s primarnom razlikom što postoji više Fame Passova u svakoj sezoni „koji koštaju manje, ali vam daju više vrednosti za vaše vreme igre.“

Od svog izlaska u avgustu 2020. godine, Fall Guys je uspeo da sarađuje sa desetinama različitih igara, brendova i franšiza – uključujući, ali ne ograničavajući se na: Portal, Hotline Miami, Ninja, Dr. Eggman, Godzilla, Doom Slayer, Cuphead, Ratchet i Clank, Ghost of Tsushima, Sackboy, Aloy, Ezio i još mnogo toga. Fall Guys Fame Pass košta 600 Show Bucks (oko 5 dolara).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top