Vesti

Destiny 2 objavio datum novog Raid-a

Destiny 2 je najavio novu avanturu pod nazivom “reprised raid” koja će uskoro biti dostupna igračima, omogućavajući im da ponovo dožive jedan od prethodnih raid-ova u igri. Bungie još nije otkrio tačno koji raid će se vratiti, ali su unapred obavestili igrače da će biti dostupan od petka, 1. septembra 2023. godine.

U najnovijem nedeljnom ažuriranju Destiny 2, Bungie je podelio datum kako bi igrači imali vremena da se pripreme, i dodali su nekoliko dodatnih detalja za sve igrače koji se nadaju da će se takmičiti za titulu “World First” u novom raid-u.

Startno vreme repriziranog raid-a u septembru

Novi raid će biti dostupan počevši od petka, 1. septembra 2023. godine. “Contest Mode”, za sve koji planiraju da se takmiče za titulu “World First”, biće omogućen tokom prvih 48 sati.

Zahtevi za “World First” u septembarskom repriziranom raid-u

Iako Bungie još uvek nije otkrio mnogo detalja o “Contest Mode”-u za nadolazeći raid, kao što je nivo snage ili onemogućena oprema, podelili su neke podsetnike o procesu za timove koji se nadaju da će osvojiti “World First”. Evo detalja:

  • “Contest Mode” će biti omogućen tokom 48 sati.
  • Prolazak raid-a sa aktiviranim “Contest Mode”-om je prvi korak za pristup “Challenge Mode”-u u Direktorijumu i tajnom “Triumph” uspeha.
  • Kompletiranje tajnog “Triumph”-a, koji se sastoji od odabranih izazova koji moraju biti završeni u “Challenge Mode”-u, omogućiće timu osvajanje titule “World First” i dobijanje te slatke, slatke nagrade.
  • Da bi se ispunili zahtevi za “Triumph” u “Challenge Mode”-u, vaš tim će se resetovati ako ne uspete da ispunite uslove za uspeh tokom bilo kog susreta.

Očekujemo više detalja od Bungie-a o nadolazećem raid-u, uključujući i ime raid-a koji će biti repriziran.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top