PC

Gears 6 bi mogao biti prva open-world igra u serijalu

Prošlo je skoro četiri godine od izlaska Gears 5 i fanovi su gladni za još jednim nastavkom u legendarnoj franšizi pucačina. Nedavno, govoreći na XboxEra Podcastu, Nick ‘Shpeshal Nick’ Baker je razgovarao o Gears 6, sugerišući da je malo dalje nego što neki misle.

Takođe je spomenuo da postoji “jaka mogućnost” da će to biti potpuna, otvorena igra. U najnovijem naslovu koji je objavljen – Gears 5 – postavljen je poluotvoreni operativni model za neke sekvence u kojima su igrači kako prelazili šire, otvorenije prostore nego ikad pre – ali da li to znači da su vrata otvorena za Gears 6 da bude potpuno open world?

Budimo iskreni – igrači vole izbor, uglavnom. Vole da se urone u široku, otvorenu igru koja im omogućava da istražuju do mile volje i biraju svoje ciljeve dok idu.

U nedavnoj epizodi XboxEra Podcast-a, Shpeshal Nick je razgovarao o potencijalu Gears 6 da se poveže sa tom ljubavlju prema većem okruženju, oslanjajući se na ranije tačke koje su bile podignute u vezi sa razvojem Gears 6 – naime prelazak na Unreal Engine 5, koji omogućava detaljnija i otvorenija okruženja.

Pomenuto je u znak drugoj Microsoft franšizi da je to već urađeno. U Halo Infinite – objavljenom u novembru 2021. godine – stil igre se promenio kako bi usvojio model kampanje otvorenog sveta.

Da li bi Gears 6 mogao slediti taj primer i takođe biti igra otvorenog sveta? To bi vrlo lako mogao biti slučaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top