Vesti

Da li nova Witcher igra treba da bude bez Geralta?

Trenutno, informacije o nadolazećem projektu za Witcher 4 su prilično ograničene. Pokrenute su rasprave o tome da li bi Ciri trebalo da preuzme glavnu ulogu u sledećoj Witcher igri, a komentari developera su podstakli špekulacije o njenom potencijalnom centralnom značaju. Ono što ostaje jasno jeste da će igra započeti novu naraciju i imati priliku da stvori novu, značajnu priču. Ostvarivanje toga bi zahtevalo isključivanje Geralta iz priče.

Ponovno uvođenje Geralta u narednu Witcher igru moglo bi da stvori sličan problem kao “Batman problem.” Bilo bi gotovo nemoguće da drugi likovi zasijaju ako igra insistira na njegovom prisustvu. Čak i ako bi bio prisutan kao neigriv lik, to bi moglo da uvede njegovu kompleksnu pozadinu, potencijalno zasenjujući priču koju naredna igra nastoji da prenese.

Ukoliko sledeća Witcher igra uspe da izbegne vraćanje Geralta kao igrivog ili podržavajućeg lika, kreativne mogućnosti su neograničene. Igra bi mogla da se usredsredi na potpuno novi lik oslobođen događaja originalne trilogije. Takođe, igračima bi moglo biti dozvoljeno da kreiraju sopstvene likove unutar sveta igre, oslobađajući ih života u senci Geralta . Ovi elementi zajedno bi mogli da pruže franšizi svežu perspektivu.

Na kraju, planovi developera za franšizu ostaju neizvesni. Puna razvojna faza novog naslova, poznatog kao The Witcher: Polaris, verovatno će početi nakon završetka DLC-a za Cyberpunk 2077 pod nazivom The Phantom Liberty, iako precizan datum izlaska još nije utvrđen. Bez obzira na izabranu putanju, predstojeća Witcher igra će verovatno označiti osveženi početak za franšizu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top