Domaća Scena

Roksa zaustavljen u četvrtfinalu IeSF šamionata u Jašiju

Reprezentativac Meksika je danas bio bolji od Roksića.

Roksa je otvorio plejof eFootball turnira sa 2-1 pobedom protiv predstavnika Ujedinjenih Arapskih Emirata. Marko je potom brzinski razbio Nemca, da bi se u sledećem duelu susreo sa svojim starim saigračem iz Holandije, Indominatorom.

Roksa i Indominator su poslednje sezone zajedno nastupali u Arsenalu, tako da je ovaj meč bio posebno zanimljiv za gledati. Sve utakmice su bile uzbudljive i pune preokreta, ali se Roksić na kraju pokazao kao bolji igrač, savladavši Holanđanina sa rezultatom 2-1. Sa ovom pobedom, Srbija je obezbedila plasman u četvrtfinale turnira.

roksa-srbija-iesf2023-quarter4
Foto: SESE

U četvrtfinalu ga je sačekao predstavnik Meksika, koji je na samom početku prve utakmice pokazao izuzetno agresivnu igru, ali i veliku veštinu. Sa rezultatom 6-3, Meksikanac je odneo pobedu u prvoj utakmici.

Roksa je uspeo da se prilagodi u drugoj utakmici, ali uz nekoliko propuštenih šansi, nije uspeo da stigne Meksikanca koji je stavio tačku na čitav meč i plasirao se u polufinale eFootball turnira na IeSF šampionatu.

roksa-srbija-iesf2023-quarter5
Foto: SESE

Pošto su srpski eFootball, PUBG MOBILE i Tekken 7 reprezentativci završili učešće na turniru, sada je na našoj CS:GO ekipi da osvoji zlato za Srbiju na svetskom IeSF prvenstvu!

SESE powered by Meridian bi ovom prilikom želeo da se zahvali Marku na učešću i da mu poželi sreću na sledećem IeSF šampionatu!

U velikoj završnici će se susresti igrači iz Japana i Irana. Finale možete pratiti ovde, sutradan u 21:30.

Sve aktuelne informacije o IeSF šampionatu, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR i SESE, kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top