PC

Valve konačno otvara Counter-Strike 2 betu za više igrača

FOTO: Valve

Pre nekoliko meseci, Valve je zvanično najavio Counter-Strike 2 i poslao talas pozivnica za beta verziju igre. Mnogi CS:GO igrači su čekali sledeći talas pozivnica da probaju CS2 i sada je taj dan konačno stigao.

U ažuriranju, Valve je potvrdio da je poslao pozivnice “što većem broju kvalifikovanih igrača”, tako da ako ste CS:GO igrač sa Prime statusom i igrate zvanične mečeve u jednom od regiona gde je dostupan ograničeni test, onda bi trebalo da imate pozivnicu koja vas čeka u glavnom meniju za CS:GO počevši od danas. Samo kliknite na dugme, prijavite se na test, ponovo pokrenite igru i Counter-Strike 2 beta će se instalirati.

Valve kaže da vam je takođe potrebno da ste u aktivnoj competitive skill grupi da biste ušli u ograničeni test.

Counter-Strike 2 je prvobitno trebao biti objavljen ovog leta, ali sada ulazimo u jesenje mesece. Valve želi da uradi više testiranja, tako da bi ova beta mogla trajati još nekoliko meseci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu. #mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */ Pretplatite se na Play! Newsletter * indicates required Email Address *

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top