PC

EA Sports WRC zvanično najavljen sa novembarskim datumom izlaska

EA Sports je zvanično otkrio novu WRC igru. Razvijena od strane Codemastersa koristeći Unreal Engine, EA Sports WRC je nadolazeća zvanična igra za FIA World Rally Championship koja dolazi na konzole trenutne generacije i PC.

EA Sports WRC kombinuje sposobnosti Unreal Engine-a sa fizikom serijala DiRT Rally kako bi proizveo realističnije off-road trkanje. Sa 18 autentičnih lokacija iz FIA World Rally Championship i preko 600km oštrih asfaltnih, šljunkovitih i snežnih traka, igra takođe uključuje 10 trenutnih WRC, WRC2 i Junior WRC vozila, kao i 68 klasičnih reli automobila. Radeći sa brendovima poput Ford, Toyota i Hyundai, svaki automobil je dizajniran da podnese svaku teškoću koju će uslovi baciti na njega.

Novi Dynamic Handling System poboljšava originalni dizajn Codemastersa, dajući igračima najrealističnije off-road iskustvo ikada isporučeno od strane developera. Mnogo toga je bilo zahvaljujući šampionu ERC3 FIA European Rally Championship 2023. godine i dizajneru igara Jonu Armstrongu. Realizam se proširuje na audio, sa svakim vozilom pažljivo dupliranim i novim tempom.

Builder donosi želju pojedinaca koji žele da stvore svoje sopstveno moderno reli vozilo. Odaberite šasiju, karoserije i ključne mehaničke delove pre nego što personalizujete unutrašnjost i spoljašnjost koristeći livery editor. Što se tiče online komponente, igra će podržavati cross-platform multiplejer za do 32 igrača i Clubs, centre izgrađeni od strane zajednice koji pružaju personalizovana takmičenja. Osim toga, postoji i Moments režim, koji omogućava korisnicima da dožive scene iz sezone 2023. godine kao i ikonične događaje iz istorije sporta. EA Sports WRC će biti objavljen 3. novembra 2023. godine, ali rani pristup za kupce digitalnih pre-ordera počinje 31. oktobra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top