PC

Bethesda navodno radi na tajnom Star Wars ili Marvel projektu

Kao deo masovnog curenja Xbox dokumenata prošle nedelje, dobili smo dobar uvid u Bethesda planove za predstojeće igre. Već znamo da Machine Games radi na Indiana Jones, ali Bethesda ima još jednu licenciranu franšizu u razvoju i šuška se da je zasnovan na drugom Disney svojstvu.

Prema Shpeshal Nicku sa XboxEra, Bethesdina tajna licencirana igra je još jedno Diznijevo svojstvo i moguće je da je dogovor dogovoren u isto vreme kada je izdavač dobio licencu za Indiana Jones. Pošto je dogovor za Indiana Jones bio dogovoren sa LucasFilm, moguće je da je ovo novi Star Wars projekat.

Što se tiče Star Wars igara, naslov zasnovan na The Mandalorianu se šuška godinama i s obzirom na uspeh serije, Disney i LucasFilm su verovatno zainteresovani da izbace Mandalorian igru, posebno sa svom potražnjom nakon otkazivanja Star Wars 1313 pre svih ovih godina. Alternativno, ako je druga franšiza deo dogovora sa Diznijem, to bi takođe mogao biti Marvel projekat.

Ne znamo koji studio radi na ovom drugom licenciranom projektu i s obzirom da je dokument mape puta bio star nekoliko godina, takođe je moguće da je igra otkazana. Ako je to Star Wars igra, voleli bih da Arkane stoji iza nje. Stil Arkanea za imerzivne simulacije je omiljen i dok se studio odmaknuo od toga sa svojim nedavnim igrama poput Deathloop i Redfall, imerzivna simulacija postavljena u Star Wars galaksiju bi bila vrlo privlačna za fanove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top