PC

Akcioni-RPG Banishers: Ghosts of New Eden odložen za 2024.

DON’T NOD je možda najpoznatiji po tome što je stvorio veoma voljeni serijal igara Life is Strange, ali poslednjih nekoliko godina studio se proširio, razvijajući niz novih franšiza, uključujući Twin Mirror, Vampyr i najnovije Banishers: Ghosts of New Eden. Najavljen još 2022. godine, akcioni RPG je trebao da se objavi za samo nekoliko meseci, 7. novembra. Sada je tim najavio odlaganje naslova za 2024. godinu.

Najavu su napravili putem saopštenja za štampu (i Twittera), DON’T NOD je otkrio da je Banishers: Ghosts of New Eden odložen za nekoliko meseci, rekavši:

“Sa toliko nezaboravnih igara u 2023. godini, važno je da svaka od njih sija punom svetlošću. Banishers: Ghosts of New Eden nije izuzetak. Iako je završena i spremna za objavljivanje, želimo da priča Reda i Antee dobije pažnju koju zaslužuje. Kao rezultat toga, sa našim izdavačem Focus Entertainment, doneli smo odluku da odložimo njeno izdanje na PC i konzolama do 13. februara 2024. Savršen datum za epsku ljubavnu priču! Hvala vam na strpljenju, DON’T NOD & FOCUS ENTERTAINMENT.”

Zanimljivo je videti da je u ovom konkretnom slučaju odlaganje izgleda učinjeno čisto zbog gustog rasporeda 2023. godine – posebno zbog prevelikog broja igara koje izlaze u oktobru/novembru. Ovo nije prva igra koja je izbačena iz 2023. godine iz ovog razloga, ali s obzirom na to da DON’T NOD ima problema da pronađe identitet nakon što se udaljio od Life is Strange serijala, nadamo se da će ovo odlaganje na kraju koristiti i studiju i fanovima. Banishers: Ghost of New Eden se opisuje ovako:

“New Eden, 1695. Antea Duarte i Red mac Raith su ljubavnici i Banisheri, lovci na duhove koji su se zakleli da će zaštititi žive od pretnje duhova i spektara koji ostaju. Nakon katastrofalne poslednje misije, Antea je fatalno ranjena, postajući jedan od duhova koje prezire. U ukletim divljinama Severne Amerike, par očajnički traži način da oslobodi Anteu od njenog novog problema.”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top