PC

State of Decay 3 izgleda izlazi tek 2027. godine

Kruže glasine da je State of Decay 3, dugo očekivani nastavak igre Undead Labs iz 2018. godine, zakazan za izlazak tek 2027. godine. Ova glasina je pokrenuta nakon otkrića na profilu Art Stationa koji pripada umetniku za osvetljenje i tehničkom umetniku u Undead Labs. Na ovom profilu je pisalo da će igra biti objavljena 2027. godine – i otkako je ta tvrdnja izašla na videlo, umetnik je uklonio referencu sa svog profila.

Moguće je da je to bila starija referenca i da je uklonjena kako bi se izbegla zabuna, ili bi moglo biti da je to bio legitimni, planirani datum izlaska za State of Decay 3. Pre otprilike dve godine, Undead Labs je objavio teaser trejler za State of Decay 3, a od tada je sve utihnulo.

Nismo dobili nikakve nove vesti o igri, ali se State of Decay 2 iz 2018. godine i dalje ažurira. Pre samo par nedelja, ‘Curveball’ ažuriranje je primenjeno na State of Decay 2, donoseći igračima mehaniku koja bi videla nasumično generisane događaje u igri.

Ako se State of Decay 3 objavi 2027. godine, to znači da će igrači širom sveta biti podvrgnuti gotovo desetogodišnjem kašnjenju između igara. Danas to nije tako čudan koncept. Bilo je deset godina između Dead Island i Dead Island 2, na primer. Slično je i sa GTA igrama, a trenutno Elder Scrolls VI ide putem da bude objavljen više od petnaest godina nakon Elder Scrolls V.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top