PlayStation 5

Sa dolaskom PS5 Slim, Digital verzija konzole poskupljuje za 50 dolara

Sa lansiranjem novog modela PlayStation 5, cena Digital Edition konzole će se povećati za 50 dolara.

Sony je najavio da planira da lansira manji PS5 model u novembru u SAD-u, pre nego što ga pusti u prodaju u ostalim regionima u narednim mesecima.

Kao i model od pre 3 godine, novi će biti dostupan u dva oblika: standardni sa disk drajvom i Digital Edition bez njega.

Cena novog PS5 modela i starog biće ista u Velikoj Britaniji i Evropi.

Međutim, nova Digital Edition konzola će biti skuplja za 50 dolara, gde će koštati 449,99 dolara umesto dosadašnjih 399,99 dolara.

A cena oba nova PS5 izdanja biće skuplja u Japanu, gde se ovog meseca povećavaju i cene periferija.

Vredi napomenuti da će novi PS5 model doći sa SSD-om od 1TB, nudeći više prostora za skladištenje od SSD-a od 825GB na  prvom modelu.

Sony je rekao da će, kada se zalihe trenutnog PS5 modela prodaju, novi model postati jedini dostupan.

Za razliku od trenutnog modela, oni koji kupe PS5 Digital Edition će moći da kasnije dodaju Blu-ray disk drajv, jer će se on takođe prodavati zasebno po ceni od 79.99 dolara.

Sa novim PS5 modelom biće uključen horizontalni stalak. Novi vertikalni stalak kompatibilan sa svim PS5 modelima takođe će se prodavati zasebno po ceni od 29.99$.

Da li to Sony pomalo postaje kao Apple ili nam se samo čini?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top