PlayStation 4

Aliens, Dragonball i Mafia 2 su besplatne igre za PS Plus pretplatnike u novembru

Stigli smo do novog meseca što znači da je vreme za novu seriju PlayStation+ igara. Ovog meseca, oni koji su pretplaćeni na PS+ će dobiti tri igre – dve PS4 igre i jednu PS5 igru, mada se sve tri mogu igrati na PS5 kroz unazad kompatibilnost.

Prva na listi je Mafia 2 Definitive Edition, koja je originalno objavljena kao deo remasterizovane trilogije Mafia. Remaster je dobro primljen, ali nije bio tako sveobuhvatan remake kako su neki fanovi nadali.

Sledeća na listi je Dragonball: The Breakers, novije izdanje fokusirano na multiplayer, umesto na prepričavanje priče Dragon Ball Z. U ovoj igri, jedna osoba igra kao jedan od glavnih negativaca serijala i zadužena je za lov na dobre momke. Tokom igre, moći ćete da se pojačate i evoluirate u jedan od viših oblika za Frieza, Majin Buu ili Cell.

Na kraju, Aliens Fireteam Elite je takođe dostupan pretplatnicima PS+ ovog meseca. U ovoj igri, sarađivaćete sa do dva igrača ili AI saborcima da se probijete kroz četiri kampanje postavljene na planeti LV-895. Možete koristiti jedinstvene prednosti i oružja da se suočite sa Xenomorphsima i probijete se kroz horde.

Ove igre će biti dostupne svim PS+ pretplatnicima na svim nivoima počevši od 6. novembra. Do tada, još uvek možete preuzeti PS+ igre za oktobar, uključujući Weird West, The Callisto Protocol i Farming Simulator 22.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top