PlayStation 5

Izgleda da Wolverine igra dolazi sledeće godine

Insomniac Games je na dobrom putu, sa PlayStation studiom koji je do sada izdao 4 naslova za PS5 generaciju. Iako je Marvel’s Spider-Man 2 tek prošlog meseca lansiran, izgleda da je sledeća igra studija – Marvel’s Wolverine – planirana za izlazak 2024. godine; barem prema jednom konceptualnom umetniku.

Kako je otkrio korisnik foruma ResetEra ‘Red Kong XIX’, konceptualni umetnik Hung Nguy je na svom Artstation nalogu objavio niz svojih trenutnih produkcija. Zanimljivo je da Nguy izgleda radi na brojnim naslovima za PlayStation Studios.

Prema umetniku, Marvel’s Wolverine je postavljen da se objavi negde u 2024. godini, a razvojni studio ‘Bend Studio’ za Days Gone navodno se priprema da svoju sledeću igru objavi 2025. godine.

Naravno, čak i ako su ovi datumi zaista tačni, godine izlaska bi samo predstavljale trenutni interni razvojni raspored – što znači da se stvari mogu promeniti između sada i tada.

Međutim, poznati industrijski insajder Jeff Grubb je ranije tvrdio da se Wolverine barem planira da se objavi 2024. godine, što daje verodostojnost ovom najnovijem izveštaju.

Ako Marvel’s Wolverine zaista bude objavljen 2024. godine, bilo bi teško tvrditi da Insomniac Games nije do sada bio MVP PS5 generacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top