Filmovi-Serije

Last of Us Season 2 dobila novu glumicu koja će igrati Abby

abby

Nakon ogromnog uspeha HBO-ove serije The Last of Us (delom zahvaljujući izvrsnoj glumačkoj postavi), šouraner Craig Mazin i tim su naporno radili na drugoj sezoni serije. Jedan važan lik koji će se pojaviti u sezoni 2 je Abby. Prema jednom izveštaju, uloga je sada dodeljena.

Prema insajderu Jeffu Sneideru preko ‘theinsneider’, ključni lik Abby Anderson sada je dodeljen, a za ulogu se navodi da će je igrati Kaitlyn Dever.

Ako je ovo tačno, ovaj odabir glumaca je vrlo zanimljiv jer je Dever bila jedan od najpopularnijih izbora za ulogu Ellie u velikom broju fan predloga za uloge koji sežu godinama unazad – uglavnom zbog njene sličnosti sa modelom lika Ellie iz igara.

Bez otkrivanja bilo kakvih spojlera, izbor Dever za ulogu Abby mogao bi se ispostaviti kao prilično genijalan potez na nekoliko nivoa, kako meta, tako i unutar univerzuma.

Naravno, ništa nije potvrđeno dok HBO zvanično ne objavi, pa ćemo morati da sačekamo i vidimo, ali s obzirom da se snimanje navodno počinje za nekoliko meseci, nadamo se da zvanična objava nije predaleko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top