PC

Procureli detalji za Tiny Tina’s Wonderlands 2 i Borderlands 4

U 2022. godini, Tiny Tina’s Wonderlands je izdat sa relativno pozitivnim prijemom, donoseći jedan od najboljih spin-off-ova u nedavnom gejmingu i pružajući Borderlands fanovima potpuno novu i urnebesnu kampanju kroz koju mogu da igraju, smeštenu u izmišljeni, fantazijski univerzum.

2019. godine, Borderlands 3 – poslednje veliko izdanje u serijalu – debitovao je, ponovo sa veoma dobrodošlim prijemom.

Nedavno se pojavila referenca na LinkedIn profilu, otkrivajući da su Tiny Tina’s Wonderlands 2 i Borderlands 4 u razvoju.

Bilo je davno kada je Randy Pitchford, bivši izvršni direktor Gearboxa, sugerisao da je Borderlands 4 u razvoju, a ova nedavna referenca je još jedna strela u tobolcu tog koncepta, zajedno sa drugim, povezanim curenjima informacija.

Na profilu osobe koja je kao ‘Senior Technical & Production Director’ kratko radila za Gearbox Software (na ugovoru), otkriveno je da je nadgledao zaposlene koji su radili na nekoliko naslova, među kojima su bili ‘Borderlands 4 UE4’ i ‘Tiny Tina’s Wonderland 2 UE4’.

Vredi naglasiti da je ovaj pojedinac, ‘Randel R.’, radio na ovoj poziciji oko tri meseca, od maja 2022. do jula 2022.

Teško je proceniti bilo šta iz te reference, kao što je do koje mere su te igre bile razvijene, ali svakako ima smisla da je barem Borderlands 4 blizu najave, s obzirom da je prošlo više od četiri godine od kada je poslednji veliki naslov u serijalu izdat.

Kao i kod svih ‘curenja’ ove vrste, važno je uzeti ih sa rezervom, jer na kraju krajeva, svako može napisati bilo šta na LinkedIn profilu.

Ovo je jedna od prvih referenci koje smo videli za Tiny Tina’s Wonderlands 2, ali je prošlo samo godinu i po dana od kada je prva igra izdata, pa je sigurno pretpostaviti da ta neće isplivati još neko vreme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top