PlayStation 5

Načekaćemo se do The Last of Us Part 3

The Last of Us je ponovo u vestima zahvaljujući najavi The Last of Us Part II Remastered. Nova verzija će biti ažurirana da iskoristi moćniji hardver PS5 i donosi nove modove. Nažalost, izgleda da nismo ni korak bliže pravom nastavku.

Niko zaista ne zna na čemu trenutno radi Naughty Dog, ali se često spekuliše da će sledeća igra studija biti nova franšiza. Takođe se spekuliše da je The Last of Us Part 3 u izradi, ali prema jednom od glumaca koji daje glas likovima iz serije, scenario još nije proizveden. Govoreći sa Dexerto, Jeffrey Pierce, glumac koji daje glas liku Tommy Miller, dao je ažuriranje o statusu The Last of Us Part 3 sa svoje strane, rekavši: “U ovom trenutku to nije nešto što je počelo na bilo koji način, barem, koliko ja znam”.

Razvoj igara je dug proces i znamo da Naughty Dog nije počeo da radi na The Last of Us 3 odmah nakon druge igre, ako je uopšte počeo. S tim na umu, nije previše iznenađujuće što glumci koji daju glasove nisu svesni budućih planova. Ako je igra u razvoju, glumci možda neće čuti o tome još neko vreme, dok pisci nastavljaju da usavršavaju scenario, a ostali timovi rade na prototipiranju i počinju da postavljaju temelje za igru.

Iako Pierce još nije čuo ništa o The Last of Us 3, ipak očekuje da će dobiti poziv da snimi za to negde u budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top