PC

Indiana Jones igra izlazi u novembru 2024. godine, ako je verovati insajderu

Posted on

Indiana Jones And The Great Circle je prvi put otkriven u januaru sa približnim prozorom izlaska za 2024. godinu. Mesecima kasnije, Xbox još uvek nije otkrio konačan datum, ali su izveštaji ukazivali na decembarsko lansiranje. Međutim, novo curenje informacija ukazuje da će izaći u novembru.

Tom Warren je ranije predvideo decembarski izlazak za Indiana Jones. Međutim, ovaj prozor izlaska je bio diskutovan kada je Avowed još uvek bio planiran za 2024. godinu. Insajder veruje da je lansiranje Indiana Jonesa možda pomereno nakon odlaganja Avowed.

On ukazuje na novembarsko lansiranje, navodeći da bi više detalja trebalo da se pojavi na Gamescomu 2024. Stoga će Xbox verovatno podeliti zvanični prozor izlaska kasnije ovog meseca, čime će se okončati spekulacije.

Događaj počinje 21. avgusta i karakterisaće ga ogroman Xbox štand sa 50 igara. Ovo će učiniti naredne mesece prilično zauzetim za Xbox fanove. Starfield Shattered Space se očekuje u oktobru, Stalker 2 u novembru, a Avowed u februaru 2025. godine.

Microsoft cilja na veliki uspeh sa Indiana Jones And The Great Circle, posebno imajući u vidu koliko je velika ova franšiza. Rani trejleri su uspeli da zadivle gejmplejem i verzijom lika koja skoro izgleda kao legendarni Harrison Ford.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version