PLAY! ; PLAY! Zine

Tetris film će biti trilogija

Filmske adaptacije video igara su uvek bile, malo je reći, sumnjivog kvaliteta. Većina ovih filmova, poput igara koje prate filmove, nastajali su samo da bi se izvukao još koji dinar od geek publike. Ove godine nas očekuju čak četiri takva filma – Warcraft, Angry Birds, Ratchet and Clank i Assassin’s Creed. Reklo bi se, igre koje imaju sasvim dovoljno priče ili likova da od njih nastane dvosatni film. Ali, šta ako vam kažemo da sledeće godine počinje snimanje Tetris filma?

Tetris The Movie je najavljen kao naučnofantastični triler sa budžetom od 80 miliona dolara. Jedan od producenata filma, Leri Kasanof, bio je producent i prvog Mortal Kombat filma koji među gaming publikom važi za najbolju adaptaciju video igre na filmsko platnog, tako da imamo nade da Tetris neće biti potpuni promaša. Da bude još neverovatnije, iako snimanje počinje tek sledeće godine u Kini, studio već ima zeleno svetlo da snimi još dva filma.

Kasanof je vrlo siguran u uspeh ovog filma i najavljuje da neće biti baš ono što očekujemo i da budemo spremni na brojna iznenađenja. Nadamo se ne i loša iznenađenja kao što je bio Pixels.

Naš Gaming Podcast

Facebook:

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!