PLAY! ; PLAY! Zine

Jedan igrač je platio 1300 dolara da bi igrao No Man’s Sky pre svih

Ostalo je manje od dve nedelje do izlaska jedne od najiščekivanijih igara ove godine, No Man’s Sky. Očekivanja su velika i svi smo nestrpljivi da je zaigramo, ali je izvesni Daymeeuhn sa reddita bio toliko nestrpljiv da je platio 1300$ za jedan primerak igre.

Jedan primerak igre se naime pojavio na sajtu eBay i pomenuti Daymeeuhn je ponudio najviše za taj primerak samo kako bi pre svih mogao da vidi da li je vredelo čekati No Man’s Sky. Međutim, svi njegovi pokušaji da podeli svoja iskustva iz igre sa svetom su završeni gašenjima naloga. Počev do Twitcha, preko Youtube, pa sve do Dailymotion, gde god da je okačio snimke iz igre bili su ubrzo i uklanjani. Studio Hello Games koji stoji iza igre je nakon ovoga zamolio igrače da sačekaju izlazak igre i da ne kvare drugima prvi utisak.

Zašto je ovaj momak dao toliko novca za igru? Ukratko, jer mu to nije predstavljalo nikakav problem. Trenutno objavljuje sve što otkriva u igri na ovoj temi, a uspeo je navodno da stigne i do centra galaksije. Šta se nalazi tamo ostavlja kao misteriju, a No Man’s Sky ćemo igrati od 10. avgusta na PS4, tj. 12. avgusta na PC-u.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!