PLAY! ; PLAY! Zine

Bez Assassins’s Creed i sledeće godine?

Ubisoft još uvek nije siguran da li ćemo sledeće godine videti novu Assassin’s Creed igru.

Serijal Assassin’s Creed od 2007. godine izlazi redovno i do sada smo svake godine videli barem jednu igru u kojoj smo iz prikrajka ubijali svoje mete i sa tornja skakali u plast sena. Kao što verovatno znate, ove godine nas ne očekuje nova igra, već film, a sudeći po rečine predsenika Ubisofta (Iv Giljmo) nismo sigurni ni da ćemo videti novu igru sledeće godine.

Upitan kada će izaći sledeća Assassin’s Creed igra, Giljmo je izjavio ”kada bude spremna”. Studio je svestan zamora materijala koji je nastao praktično štancanjem i po nekoliko igara godišnje i žele da serijal odvedu na viši nivo, tačnije da naprave revoluciju u serijalu. Ovoga puta nemaju nameru da požuruju izradu igre jer već imaju veliki broj izdanja koja se dobro prodaju, pa mogu da priušte da pauziraju svoju najpopularniju franšizu.

Doduše, kraj 2016. godine neće proći bez Assassin’s Creed, mada u vidu reizdanja postojeći igara, jer u novembru izlazi Ezio Collection sa tri igre koje su po mišljenju mnogih igrača najbolje u serijalu.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!