PC

Odigrajte Mirror’s Edge Catalyst za samo 4 evra

Ukoliko ste se dvoumili da li da nabavite najnoviji Mirror’s Edge zbog visoke cene i ne baš najbolje priče, EA će vas prijatno iznenaditi.

Putem svog servisa Origin Access, EA  nudi neograničeno igranje full izdanja brojnih igara iz svog velikog kataloga, ali i izdanja drugih studija koja su dostupna na Originu, a sve to za mesečnu pretplatu od 4 evra. Ove igre su dostupne kroz takozvani Vault, sekciju programa gde su kompletne igre i EA svakog meseca povećava ponudu igara. Tako će se uskoro ovim igrama pridružiti Mirror’s Edge Catalyst i Star Wars Battlefront, od kojih je Catalyst bio do sada dostupan samo kao test verzija koju ste mogli da igrate nekoliko sati.

Origin Access je u svom začetku (zasluženo) bio ismevan od strane igračke publike, ali servis svakog meseca izgleda sve bolje i pretplatnicima nudi sve bolju ponudu za novac koji ulože. Ranije ove godine dodata je igra Plants vs Zombies Garden Warfare 2, a svi pretplatnici će moći da isprobaju prvih 10 sati iz Battlefield 1 pre nego što odluče da li da kupe igru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top