PLAY! ; PLAY! Zine

Odigrajte Mirror’s Edge Catalyst za samo 4 evra

Ukoliko ste se dvoumili da li da nabavite najnoviji Mirror’s Edge zbog visoke cene i ne baš najbolje priče, EA će vas prijatno iznenaditi.

Putem svog servisa Origin Access, EA  nudi neograničeno igranje full izdanja brojnih igara iz svog velikog kataloga, ali i izdanja drugih studija koja su dostupna na Originu, a sve to za mesečnu pretplatu od 4 evra. Ove igre su dostupne kroz takozvani Vault, sekciju programa gde su kompletne igre i EA svakog meseca povećava ponudu igara. Tako će se uskoro ovim igrama pridružiti Mirror’s Edge Catalyst i Star Wars Battlefront, od kojih je Catalyst bio do sada dostupan samo kao test verzija koju ste mogli da igrate nekoliko sati.

Origin Access je u svom začetku (zasluženo) bio ismevan od strane igračke publike, ali servis svakog meseca izgleda sve bolje i pretplatnicima nudi sve bolju ponudu za novac koji ulože. Ranije ove godine dodata je igra Plants vs Zombies Garden Warfare 2, a svi pretplatnici će moći da isprobaju prvih 10 sati iz Battlefield 1 pre nego što odluče da li da kupe igru.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!