PLAY! ; PLAY! Zine

Vreme je za finale Hitmana – posetite Japan!

Stigli smo do kraja puta sa Agentom 47, barem što se tiče njegove najnovije avanture, jer je epizodni Hitman upravo dobio šestu i poslednju epizodu.

Sa naslovom Situs Inversus, epizoda nas vodi u Japan, tačnije Hokaido. Po rečima autora igre, ovo je kulminacija svih dešavanja u sezoni i staviće na test sve što ste do sada naučili i, nadamo se, uvežbali. Takođe napominju da im je ovaj put bio veliki rizik jer nisu do sada radili epizodne igre ali da je na kraju bio vredan i da su zadovoljni odzivom igrača. Što se tiče Agenta i njegove misije u Hokaidu, ponovo će posetiti egzotičnu lokaciju gde će u ekskluzivnom odmaralištu morati da uvede zen drugima. Znate na šta mislimo. Ovo nije kraj Hitmana, jer će tokom septembra biti dodavano još sadržaja u vidu elusive targets i manjih misija, ali što se tiče glavnog sadržaja igra je definitivno zaokružena.

Mi ćemo, kao i do sada, snimiti kraći gameplay i objaviti na našem Youtube kanalu, a nedugo zatim očekujte i našu recenziju na stranama play.co.rs sajta. Epizoda 6 košta 8 evra kao i dosadašnje, a ceo serijal možete nabaviti za 50. Nešto kasnije, Square Enix će izdati celu sezonu kao fizičko izdanje.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!