PLAY! ; PLAY! Zine

Najavljen rad na Werewolf: The Apocalypse igri

Kada je oktobra 2015. godine Paradox Interactive kupio izdavača White Wolf , mnogi su se potajno nadali da ovo znači i najavu rada na nastavku čuvenog RPG-a iz 2004. godine, Vampire: The Masquerade – Bloodlines, imajući u vidu da je White Wolf vlasnik franšize World of Darkness, u kome je igra smeštena, a da pritom Paradox aktivno sarađuje sa Obsidianom, koji je autor pomenutog više od 12 godina starog hita.

Ipak, do najave ove igre još uvek nije došlo, ali zato danas imamo potencijalno jednako dobru vest. Paradox je objavio da je potpisao saradnju sa dvema francuskim kompanijama, izdavačkom kućom Focus Home Interactive i developerom Cyanide. Saradnja se tiče rada na igri baziranoj na Werewolf: The Apocalypse setingu.

U igri ćemo biti u ulozi Garou ratnika, vukodlaka prepunog besa usmerenog ka urbanoj civilizaciji i propasti koju ona donosi. U igri će nam glavna pretnja biti The Wyrm, moćna nepoznata sila koja vodi ka neizbežnoj apokalipsi.

Više detalja o igri ćemo saznati 1. i 2. februara, kada Focus Home Interactive bude održao događaj u Parizu naziva “le What’s Next de Focus” (da, stvarno se tako zove).

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!