PLAY! ; PLAY! Zine

Novi trejleri za For Honor

For Honor, novi online akcioni hack and slash iz Ubisofta, najavljen u 2015. uskoro izlazi i imamo priliku da pogledamo trejlere za tri nove najavljene klase iz igre. U pitanju su Nobushi, Valkyrie i Lawbringer i svaka klasa je dobila svoj trejler.

Igra se ne bavi previše istorijskom podlogom, niti nekom logičnom povezanošću između klasa, ali s obzirom da taj univerzum već povezuje Vikinge, evropske feudalne vitezove i samuraje, očigledno je da je Ubisoft pustio mašti na volju i radi sve da postigne što više na vizuelnoj i tematskoj uzbudljivosti igre.

Naravno, nemoguće je prevideti nekih par detalja iz trejlera pa su internet istorijski gikovi već primetili kako je jedno od najviše korišćenih oružja u ljudskoj istoriji, naginata popularna u Kini i celom dalekom istoku, u ovom slučaju od strane japanskih samuraja, u trejleru nazvana “egzotičnom”.

Postoje i neke donekle konfuzne stvari vezane za Valkirje navedene u trejleru, ali očigledno je da se razvojni tim nije previše osvrnuo na mitološku podlogu priče o nordijskim mitskim nebeskim ratnicama, koje su vodile duše palih ratnika do kapija Valhale, ako su oni to zaslužili.

O samom gejmpleju igre nije bilo moguće previše saznati iz samih introa, ali bar smo mogli videti kakve će biti glavne odlike ovih pojedinačnih klasa.

Nobuši je brza i agilna klasa, sa potencijalno velikim damageom i temom priče sličnom rogue klasama.

Valkirje su brze i pokretljive skoro kao Nobuši, ali primećuje se i veća doza borbe iz blizine, a da li će imati i neke mistične moći ostaje nam da vidimo.

Poslednja predstavljena klasa je Lawbringer, i očigledno je da je u pitanju teška warrior-like klasa, sa najtežom vrstom oklopa i dvoručnim poleaxe oružjem.

Igra je najavljena za 14. februar 2017. i dolazi na PC, PS4 i XboxOne, a još ranije je procureo sadržaj season pass-a.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!