PLAY! ; PLAY! Zine

Probajte The Ghost Recon: Wildlands besplatno – počinje open beta!

Ne propustite priliku da isprobate najnoviju igru iz Ubisoftove kuhinje već danas! Beta dolazi na Playstation 4,  PC i Xbox One. U svetlu uvođenja poreza na Steam igre, ovo je sjajna prilika da besplatno odigrate nešto pre nego što to i platite (i pritom date doprinos državnoj kasi). Doduše, država se još nije dohvatila Uplay i ostalih klijenata.

U otvorenoj beti ćete pronaći sve iz zatvorene bete, kao i više sadržaja u formi provincije Montuyoc. Kako kažu iz Ubisofta:”U bolivijskom Altiplano regionu, provincija sadrži dobro branjena utvrđenja u kojima Santa Blanka trenira svoje najbolje vojnike.” Santa Blanka je narko kartel koji igrači pokušavaju da unište u igri. Po tvrdnji autora, ovo je najveća open world igra koju je Ubisoft ikada napravio. The Ghost Recon: Wildlands izlazi 7. marta.

Naše prve utiske iz zatvorene bete možete čitati u februarskom broju časopisa Play!Zine.

Što se naše vremenske zone tiče, ako je verovati izvoru, igra će biti dostupna u ponoć, a pre toga je dostupno skidanje bete koja je teška 24 GB. Beta će trajati do 27. februara, pa ako već niste krenuli u skidanje, šta čekate?

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!