PLAY! ; PLAY! Zine

Rimljani i Nindže su prve nove klase u For Honor?

Na zvaničnoj slici za For Honor Season Pass izgleda da nam UbiSoft tizuje dve nove klase koje će stići sa prvim DLC paketom za ovu istorijsku tabačinu.

klik na sliku za uvećan prikaz

 

Kao što možete da vidite, u frontalnom delu slike se nalaze obrisi ratnika kojih do sada nije bilo u igri – sa leve strane je rimski legionar, a ispred njega japanski nindža ratnik. Oni će najverovatnije bit prve dve klase koje će stići sa prvim DLC paketom.

Nindža u rukama drži dve kame, tako da će najverovatnije biti specijalizovan za blisku i brzu borbu, dok rimskog vojnika vidimo sa prepoznatljivim kratkim mačem gladijusom. Ostaje pitanje da li će Rimljani i Nindže biti sasvim nove frakcije u igri, ili će se pridružiti već postojećim samo kao klase.

Mada bi bilo potpuno nelogično videti Rimljane kao deo recimo Knights frakcije ili Nindže kao deo Samuraja, tako da nam ovo miriše na to da ćemo dobiti nove frakcije.

Što se dolaska novog sadržaja tiče, izgleda da će UbiSoft ovde nastaviti oprobanim recpetom koji je koristio i za Rainbow Six Siege,  koji ima 4 paketa sadržaja svake godine, sa po 2 operativa i potpuno novom mapom. Mape su besplatne, dok su Operativi kupovani ili novcem ili ingejm valutom, što bi u slučaju For Honor bio čelik (Steel).

Da li ste već probali For Honor? Kako vam se čini ideja dodavanja Rimljana i Nindži kao novih frakcija?

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!