PLAY! ; PLAY! Zine

Cities: Skylines prodat u preko 3,5 miliona primeraka

Paradox Interactive je juče, povodom dvogodišnjice od izlaska igre Cities: Skylines, objavio da je ova simulacija upravljanja i razvoja gradova do sada prodata u preko 3, 5 miliona kopija.

Kako bi proslavili ovaj uspeh i samu dvogodišnjicu, Paradox će častiti sve igrače sa novim i besplatnim sadržajem u vidu zgrada inspirisanih kineskom arhitekturom, koje stižu kao besplatni DLC imena “Pearls from the East”.

Cities: Skylines je u prvom danu prodat u preko 250 000 kopija, što je u to vreme bila najveća “day 1” prodaja u istoriji Paradoxa, i do sada najveći uspeh developera iz Colossal Order, studija koji je razvio ovu igru.

Igra je u prethodne dve godine dobila tri velike ekspanzije, After Dark koja se bavi noćnim životom, Snowfall koja pokriva zimske uslove u gradu i Natural Disasters koja je u igru unela razne krizne situacije izazvane prirodnim nepogodama, koje su igračima donele dodatne izazove i probleme za rešavanje u igri, dok je prošlog meseca najavljena i četvrta, pod imenom Mass Transit, koja donosi mnogo razvijeni i kompleksniji transport sistem, nešto na šta su se igrači i najviše žalili.

Play!Zine recenziju igre možete pročitati na ovom linku

 

 

 

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!