PLAY! ; PLAY! Zine

Terminator reboot ipak stiže!

Iako smo juče javili da se Švarcika oprostio od Terminatora i da verovatno nećemo skoro videti robote iz budućnosti, danas smo čuli nove vesti.

Glavna vest je juče bila da se Paramount zahvalio Švarcenegeru na svemu što znači da nije aktivirana opcija iz ugovora vezana za još jedan film. Isto je važilo i za Emiliju Klark (Game of Thrones).

Prirodan zaključak je bio da će Terminator mirovati neko vreme, bar dok se ne vrati u ruke Džejmsa Kamerona. Ipak, kako javlja The Guardian, postoje planovi za Terminatora, u nekom obliku.

Dejvid Elison, direktor Skydance Medije, vlasnika licence (koja ističe 2019. godine) prokomentarisao je priču o kraju franšize:

“Rekao bih da smo rešili budućnost franšize i, verujte mi, to je veoma svetla budućnost. Mislim da će to biti nastavak priče iz Terminator 2, što je ono što su fanovi i želeli sve ovo vreme. Ove godine imamo nešto što ćemo najaviti vezano za franšizu. To je nešto neverovatno uzbudljivo i mislimo da je to upravo pravac u kom treba ići.”

Ne zna se da li će nekim čudom deda Arnold biti deo buduće franšize, ali ono što je sigurno je da će se Emilija Klard posvetiti isključivo svojim zmajevima. Džejms Kameron se još uvek nije oglasio, ali s obzirom da je on originalni vlasnik licence, njegovo ime je neizbežno u svakom razgovoru.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!