PLAY! ; PLAY! Zine

UbiSoft najavio igru po filmu Avatar

Jedan od najpoznatijih svetskih i svakako najveći francuski izdavač i developer igara, kompanija UbiSoft, udružila je snage sa Lightstorm (U vlasništvu Džejmsa Kameruna) i Fox Interactive kako bi u svet video igara doneo novu igru baziranu na čuvenom filmu Avatar.

Na igri će raditi švedski studio Massive Entertainment, koji je u vlasništvu UbiSofta već skoro deset godina, od 2008. godine, i koji je će morati dobro da se potrudi da od “fejla” kakav je bio The Division se vrati na put starih uspeha, poput njihovih klasika World in Conflict i Far Cry 3.

O samoj igri zapravo imamo veoma malo infoa, gotovo nikakvih konkretnih detalja, a u promotivnom videu koji je stigao uz najavu rada na igri kaže se da će veliki akcenat biti na samoj Pandori i njenom svetu, da je želja svih koji rade na igri da igrač zaista “doživi” kako je to živeti na Pandori i iskusti bogat i bujni život na njoj.

Nije najavljen čak ni naslov niti žanr kome će igra pripadati. Nadamo se samo da neće proći kao prva Avatar igra, nesrećni James Cameron’s Avatar: The Game iz 2009. godine.

Video u kome smo saznali o igri možete videti ispod, samo obratite pažnju na to da sve Avatar snimke koje vidite u njemu su zapravo snimci iz samog filma, i da nema nikakvih kadrova iz novonajavljene igre.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!