PLAY! ; PLAY! Zine

Odigrajte demo za Little Nightmares i dobićete DLC za igru

Little Nightmares je indie horor igra koja će vas vratiti u detinjstvo i naterati vas da iskustite sve one strahove od mraka i čudovišta koje ste imali kao mali. Da bi ste što više saznali o igri, izdavači su napravili jedan mali interaktivni demo za nju, u kojoj će vaš cilj biti da pobegnete iz kuhinje. Little Nightmares Demo je dostupan svima, a uz njega ćete otključati i DLC koji će doći uz igru, ali za vas će biti besplatan ako se oprobate u ovom svetu još sad.

Inače u toku same igre, bićete stavljeni u ulogu Six, i moraćete da nađete izlaz iz ove noćne more, koja će biti nastanjenja dušama koje traže svoj sledeći obrok. Kako budete napredovali kroz vaše putovanje, istraživaćete najmračnije strane vaše mašte, te bi ova igra trebala da predstavlja pravu poslasticu za sve ljubitelje horora.

Igra će biti dostupna na Steamu, Playstation 4 i Xbox One konzoli a datum njenog izalska je zakazan za 27. april. Izdavač je Bandai Namco, a pravili su je momci i devojke iz Tarsier Studios tima.

Do tada, zabavite se uz ovaj demo, pa i sami procenite da li će ovo biti igra sa kojom ćete želeti (ili smeti) da se uhvatite u koštac.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!