PLAY! ; PLAY! Zine

Assassin’s: Creed Origins konačno otkriven na E3 sajmu!

Konačno je došao kraj čekanju i procurelim informacijama, novi Assassin’s Creed je potpuno otkriven tokom E3 konferencije Microsofta.

Ubisoft je prikazanim oficijelnim trejlerom potvrdio da će se radnja igre odigravati u Egiptu, i prati nastanak prvih ubica iz senki. Glavni lik igre Assassin’s Creed Origins je Ba Yek, koji je poslednji Magi i zaštitnik stanovnika Egipta.

Najvažniji element igre je šunjanje, ali je prikazano i dosta akcije, novina u serijalu su RPG elementi, kao iz nekih drugih naslova kompanije Ubisoft (Far Cry 3 na primer). Gejmplej trejler prikazuje kratku misiju, u kojoj protagonista ima zadatak da ubije Nedunamona, lažnog proroka. Tako smo u nešto više od pet minuta dobili dosta informacija o tome šta nas očekuje.

Nešto nakon konferencije, Ubisoft je izbacio video u kome razvojni tim govori o nastanku igre, dizajniranju, borbenom sistemu, sasvim novom sistemu misija, koji pruža igračima izbor da li će pomoći nekom od stanovnika ili ne, kao i još mnogo toga.

Naslov prati dosta kontroverze oko procurelih infomacija, koje su se danas ipak pokazale kao tačne.

Jedva čekamo da iskusimo novi, osveženi Assassin’s Creed, nakon pauze. Datum izlaska je zakazan za 27. oktobar ove godine, a u međuvremenu bacite pogled na gejmplej trejler i video, u kome programeri govore o nastanku igre.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!