PLAY! ; PLAY! Zine

Prikazan gejmplej snimak iz Far Cry 5 na E3

Nakon što je pre par nedelja i zvanično potvrđeno da nas novi Far Cry, peti po redu u glavnom serijalu, vodi u zabačene predele Montane, sada na E3 sajmu nam UbiSoft pokazuje prve gejmplej snimke iz igre.

Ono što smo manje više znali je već potvrđeno, u imagiranom gradiću vladaju otkačeni verski militantni kultisti, koji su poprilično brutalni i terorišu stanovništvno čitavog okruga. Vi se pridružujete “Otporu”  (Resistance) u pokušaju da se otarasite terora ovih ludaka.

U gejmplej smislu, to znači “for hire” sistem (na iznajmljivanje), gde ćete moći da angažujete druge borce otpora, ljubimce, različita oružja, vozila i čak i druge prijatelje, jer je potvrđeno u trejleru da će igra imati co-op i da ćete celu kampanju moći da odigrate sa prijateljem, mada smo to već i od ranije znali.

Pre svake borbe, moći ćete da taktički rasporedite i angažujete vaše saborce, pa tako u trejleru vidimo snajperistu koji vas pokriva sa visine, psa koji ubija neprijatelje i donosi vam njihovo naoružanje, Boomera koji donosi smrt iz aviona, i vašeg prijatelja koji kao konjica dolazi kamionom i seje smrt.

Trejler možete pogledati ispod, a ako budete pažljivi možete da primetite i kameo jednog od najomiljenijih negativaca u čitavom serijalu, Vaasa.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!