PLAY! ; PLAY! Zine

Crackdown 3 odložen za 2018. godinu

Prvobitni plan kompanije Microsoft bio je da Crackdown 3 na police dođe 7. novembra, odnosno istog dana kada bi se na tržištu pojavila i moćna Xbox One X konzola, ali se on izjalovio, tako da je datum izlaska ove akcione avanture u kojoj se pojavljuje Teri Kruz pomeren na proleće naredne godine.

Ova vest je došla od Šenon Loftis, koja radi u Majkrosoftu. Ona je u mejlu upućenom Polygon portalu navela da razvojni timovi zaduženi za Crackdown 3 žele da korisnicima pruže “pravu igru, sa pravim kvalitetom i u pravo vreme”, stoga je pala teška odluka da se datum izlaska pomeri kako bi se poboljšali svi elementi igre: kampanja, co-op multiplejer i drugi.

“Crackdown 3 je zapanjujuće ambiciozni projekat koji pomera tehnološke granice sa isitnskim 4K gejmplejom, kompetitivnim multiplejerom i ogromnim i futurističkim otvorenim svetom”, rekla je ona.

Takođe, Šenon je rekla da kupci Xbox One X konzole neće imati problema sa nedostatkom sadržaja, pošto na jesen dolaze ekskluzive – Forza Motorsport 7, Cuphead, ali i druge igre koje su “optimizovane za maksimalni doživljaj”, AC: Origins, Star Wars Battlefront II, Shadow of War, Destiny 2 i druge.

Na osnovu prikazanog sadržaja na E3 sajmu se moglo i zaključiti da je preambiciozno smestiti datum izlaska u ovu godinu, pošto je bilo dosta negativnih koji se tiču samog izgleda i funkcionalnosti igre.

Nadamo se da će i ovo odlaganje pomoći da se isporuči kompletan proizvod, jer je bolje razočarati se zbog odlaganja, nego zbog datih para na nešto što ne funkcioniše.

Naš Gaming Podcast

Facebook:

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!