PLAY! ; PLAY! Zine

Misteriozni #Projekt1514, Bandai Namco kompanije, je nova Sword Art Online igra

Pre samo par dana smo pisali o novoj igri iza koje stoji Bandai Namco, pod kodnim imenom #Projekt1514. Tada je bilo veoma malo detalja i sve je na prvu loptu davalo utisak da se radio o nekoj zombi apokalipsi.

Međutim, kompanija je danas skinula veo tajne sa ovog projekta, koji otkriva najnoviju igru, rađenu po Sword Art Online noveli.

Reč je o Sword Art Online: Fatal Bullet, na čijem razvoju pored Bandai Namca radi i studio Dimps, koji već ima iskustva u radu sa naslovima vezanim za anime žanr. Velika novina u odnosu na prethodnike je da će ovaj naslov izaći i za PC i Xbox One platforme, a ne kao PS4 ekskluziva.

Резултат слика за sword art online fatal bullet

Za one koji ne znaju, Sword Art Online se pojavio 2009. godine kao novela, a kao anime serija se pojavio 3 godine kasnije, i prati priču o karakterima koji žive unutar naprednih MMORPG svetova uz pomoć uređaja za virtuelnu realnost. Pored ove najavljene, izašlo je još par igara za Sonijeve konzole.

Fatal Bullet je izrađen u Unreal Engine 4 sa poboljšanim teksturama i dinamičnijim svetom. Igra pored velikog broja oružja, sa povećanim akcentom na borbeni sistem, pruža i razvojno drvo veština i sposobnosti, što je smešta u žanr akcionih RPG-ova.

Tačan datum izlaska nije poznat, ali igru možemo očekivati tokom 2018. godine. Ispod možete pogledati trejler.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!