PC

Misteriozni #Projekt1514, Bandai Namco kompanije, je nova Sword Art Online igra

Pre samo par dana smo pisali o novoj igri iza koje stoji Bandai Namco, pod kodnim imenom #Projekt1514. Tada je bilo veoma malo detalja i sve je na prvu loptu davalo utisak da se radio o nekoj zombi apokalipsi.

Međutim, kompanija je danas skinula veo tajne sa ovog projekta, koji otkriva najnoviju igru, rađenu po Sword Art Online noveli.

Reč je o Sword Art Online: Fatal Bullet, na čijem razvoju pored Bandai Namca radi i studio Dimps, koji već ima iskustva u radu sa naslovima vezanim za anime žanr. Velika novina u odnosu na prethodnike je da će ovaj naslov izaći i za PC i Xbox One platforme, a ne kao PS4 ekskluziva.

Резултат слика за sword art online fatal bullet

Za one koji ne znaju, Sword Art Online se pojavio 2009. godine kao novela, a kao anime serija se pojavio 3 godine kasnije, i prati priču o karakterima koji žive unutar naprednih MMORPG svetova uz pomoć uređaja za virtuelnu realnost. Pored ove najavljene, izašlo je još par igara za Sonijeve konzole.

Fatal Bullet je izrađen u Unreal Engine 4 sa poboljšanim teksturama i dinamičnijim svetom. Igra pored velikog broja oružja, sa povećanim akcentom na borbeni sistem, pruža i razvojno drvo veština i sposobnosti, što je smešta u žanr akcionih RPG-ova.

Tačan datum izlaska nije poznat, ali igru možemo očekivati tokom 2018. godine. Ispod možete pogledati trejler.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top